Export expediteur


40 Per week
Rotterdam
Mbo
€2900 tot €4000 Per maand
Dit is wat je gaat doen

Onze klant zoekt een gepassioneerde expedtieur om hun zeevracht export team in Rotterdam te versterken en hun groeiende bedrijf te ondersteunen.
Ervaring met zeevracht is een plus, maar niet vereist – ze bieden alle tools en training die je nodig hebt om succesvol te zijn.
In deze rol, gevestigd in onze Rotterdamse zeevrachtvestiging met uitzicht op de grootste haven van Europa, ben jij de sleutel tot uitstekende klantenservice en operationele ondersteuning. Je beheert exportzendingen vanaf de aanvraag tot de uiteindelijke levering, waarbij je nauw samenwerkt met de internationale vestigingen, rederijen, klanten en ons transportteam. Jouw beslissingen zorgen ervoor dat elke lading volledig en op tijd wordt afgeleverd.
De dresscode is professioneel maar comfortabel. Ze vragen je om chique chino’s of een nette pantalon te dragen, gecombineerd met een net shirt of overhemd. Spijkerbroeken zijn niet toegestaan, zodat je altijd een professionele indruk maakt, zowel intern als naar onze klanten toe.

Je zult werken met geavanceerde systemen zoals TMS (Transport Management System) en Cargowise, waarmee je efficiënt je werkzaamheden kunt uitvoeren en de voortgang van zendingen kunt volgen. Deze tools helpen je om nauwkeurig en effectief te opereren binnen onze dynamische omgeving.

Onze klant, een toonaangevende speler in de wereldwijde logistiek met een indrukwekkend uitzicht op de grootste haven van Europa. De Rotterdamse vestiging is het hart van hun zeevrachtactiviteiten, waar ze zich richten op het bieden van uitzonderlijke service en innovatieve oplossingen aan hun klanten. Met een gepassioneerd team en geavanceerde technologieën zoals TMS en Cargowise, zetten zij zich in om logistieke processen te optimaliseren en te excelleren in een dynamische markt. Ervaar de energie en professionaliteit van een organisatie die altijd streeft naar succes en groei.

Wat je meebrengt
  • Professionele uitstraling: Je hebt een uitstekende presentatie en een sterke indruk.
  • Houding en ambitie: Je bent gedreven, met een honger naar succes en een proactieve houding.
  • Leergierigheid: Je bent bereid om te leren, te groeien en jezelf continu te verbeteren.
  • Zelfmotivatie: Je bent zelfstandig, dynamisch en weet jezelf te motiveren.
  • Passie voor logistiek: Je hebt een oprechte interesse in supply chain en logistiek.
  • Strategisch denken: Je denkt strategisch en buiten de gebaande paden om problemen effectief op te lossen.
  • Oog voor detail: Je werkt nauwkeurig en hebt aandacht voor de fijne kneepjes.
  • Taalvaardigheid: Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels vloeiend.
  • Ervaring met zeevracht: Ervaring is een plus, maar niet noodzakelijk.
  • Klantgerichtheid: Je hebt een sterke ‘klant is koning’ mentaliteit en zet altijd de klant centraal.
Wat wij bieden
  • Aantrekkelijk salaris: Tussen €2.900 en €4.000, afgestemd op jouw ervaring.
  • Fulltime rol: Een fulltime functie met volop ruimte voor professionele groei en ontwikkeling.